Trænere

Nicklas Rosenvinge Jensen

Cheftræner og klubformand er Nicklas primære rolle i klubben. Nicklas har spillet badminton siden 9 årsalderen og blev træner i en alder af 15 år. Nicklas har en bred vifte af uddannelser bag sig, som giver medlemmerne en kvalitetstræning. Nicklas’ uddannelser indebærer:

  • Badmintondommer
  • Ledelse
  • DGI instruktør
  • Talenttræner uddannet

Nicklas er startet på uddannelsen Innovation og entreprenørship i efteråret 2022, for at udvikle sine kompetencer som træner.

Frederik Lasse Enevoldsen

Frederik er Assisterende træner på begynder-holdet. Frederik har spillet badminton siden 2018 i klubben og blev hjælpetræner i 2021. Frederik bidrager til et godt læringsmiljø og god sportsånd. Badminton er en vigtig del af Frederiks liv og han spiller selv i klubben.

Anika

Anika er hjælpetræner for ungdomsholdene om onsdagen. Anika brænder for badminton og spiller selv i klubben.

Dennis

Dennis er træner for de let øvede. Dennis har erfaring med badminton, for noget tid siden. Han skaber en stor tryghed, og er bare en alletiders træner. Dennis spiller også i klubben.

David

David er helt nyt skud på stammen af vores trænerteam. Han har tidligere været ungdomsspiller i klubben og kender derfor klubbens dna. David har til opgave at hjælpe de let øvede og sørge for de bliver endnu bedre. Han glæder sig til at møde jer på træningen.