RSL – Ny klubsponsor

RSL – Ny Fjerbold & Klubtøj leverandør

GBC – har i år indgået aftale med RSL – som ny boldleverandør og dermed også leverandør af klubtøj. Vi har i samarbejde med trænerteamet valgt den måske mest holdbare bold, og af mange klubber anset som én af de bedste til prisen. Valget gik på RSL Classic med hastighed 78. Der var i starten enkelte der synes de var alt for hurtige – men det lader til at det var en vanesag.

 

RSL Classic Academy kan købes i klubben for 200.- Man skal blot henvende sig til en træner eller bestyrelsesmedlem for at få dem udleveret. Køb gøres via MobilePay nummeret der hænger i klubbens lokaler og på opslagstavlen.

Til dette års Klubmesterskab offentliggjorde GBC den nye klubtrøje for de kommende 2 sæsoner. Den blev demokratisk valgt på en afstemning på Facebook – og valget gik på RSL River. Den kan nu købes for 247.- og vi synes faktisk den er blevet ret fed. Der kommer automatisk Glostrup logo på brystet, Glostrup på ryggen og RSL på lænden. Der kan derudover tilkøbes navnetryk på ryggen (over Glostrup) for 50.-

 

GBC KLUBTRØJE FOR SÆSON 2024/2025 & 2025/2026

Klubtrøje 2024/2026

 https://www.rsl.dk/shop/shopishoplogin/ 

Bruger: Glostrup
Adgangkode: Badminton

Tryk på billedet for hjælp