Bauhaus Glostrup & GBC’s KLUBMESTERSKAB 2024

Kære Medlem af GBC – Glostrup Badminton Club.

Du inviteres hermed til Bauhaus Glostrup & GBC’s interne klubmesterskab. Her skal vi hygge en lørdag, med alle vores holdkammerater, spille nogle gode kampe, lære både af nederlag og sejre, lege, spille kort i ventetiden osv.

Kære forældre til medlemmer – i er også inviteret til GBC’s interne klubmesterskaber. I skal bidrage med hygge blandt de voksne og børn, skabe en positiv stemning såvel på som udenfor banen, aktiviteter, slå jeres og andres børn i rundt om nettet – eller tab i UNO enten med eller uden vilje 🙂

Fra i år vil GBC’s Klubmesterskaber være kulminationen for 1 års træning, sjov og leg. Der skal naturligvis kåres én vinder i hver aldersgruppe – da der kun kan være én vinder. Dog skal GBC’s Klubmesterskaber være en fest, og derfor vil der blive kåret puljevindere, Flidspræmier, den gode holdånd m.m. Vi er startet lidt på bagkant med en forholdsvis nykonstitueret bestyrelse – men det bliver fedt – og næste år bliver det endnu vildere …. ! 

For at det kan blive årets højdepunkt, forventer/håber vi at i vil bakke op omkring tiltagende – som vi bruger en del tid på som frivillige, og bakker op og har lyst til at bruge en lørdag i hallen sammen med jeres børn.

Programmet er foreløbigt og vejledende og ændringer kan/vil forekomme:

09.00-09.30 Hallerne er åben for opvarmning, omklædning m.m.
09.30-10.00 Velkomst
10.00-12.30 indledende puljekampe (vi råder over 9 baner fordelt på hal 2 og hal 3)
12.30-13.00 Frokost – Alle tilmeldinger er incl. frokost (nærmere info følger)
13.00-16.00 Indledende puljekampe (vi råder over 9 baner fordelt på hal 2 og hal 3)
16.00-18.00 Semifinaler / finaler
18.00-19.00 Kåringer – Vindere, lodtrækning (Afstemning af klubtrøje), Puljevindere, Flidspræmie, Holdånd m.m.

Så inviter familien, bedsteforældre og søskende. pak picnictæppet, madpakker, snacks m.m. Oplad telefoner, ipads og gør jer klar til en lørdag med badminton, kortspil, hyggesnakke og naturligvis masser af grin.

DEADLINE FOR TILMELDING 12.MAJ

Tilmeld dig nedenfor:

 


    Dit telefonnummer bruges til betaling 100.- via Mobile Pay